avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general concediu de maternitate plafonat la 12 salarii minime ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

concediu de maternitate plafonat la 12 salarii minime pe economie???

Exista o ordonanta prin care in timpul concediului de maternitate suma celor 6 salarii brute se plafoneaza la 12 salarii minime pe economie respectiv 7200 lei???????
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 20:11, 2 Decembrie 2010
ORDONANŢÃ DE URGENŢÃ nr. 158 din 17 noiembrie 2005
Art. 10
(1)Baza de calcul a indemnizaţiilor prevăzute la art. 2 se determină ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni din cele 12 luni din care se constituie stagiul de cotizare, până la limita a 12 salarii minime brute pe ţară lunar, pe baza cărora se calculează contribuţia pentru concedii şi indemnizaţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate plafonat la 12 salarii minime pe economie???? roxana.elena roxana.elena Exista o ordonanta prin care in timpul concediului de maternitate suma celor 6 salarii brute se plafoneaza la 12 salarii minime pe economie respectiv 7200 ... (vezi toată discuția)
Care este baza de calcul pentru cm manuela necula manuela necula buna ziua. va rog sa-mi detaliati si mie,cu trimitere concreta la un act legislativ,care este baza de calcul pentru concediul medical de 5 zile ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu prenatal osimona osimona Buna ziua, As dori sa stiu daca venitul ptr concediul prenatal este plafonat la o valoarea maxima, asa cum este plafonata indemnizatia de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)