Buna seara! Am mai scris odata despre problema mea, ca nu mi se acorda reducere (pt studenti) pt transportul in comun in orasul Bacau, pe motiv ca am implinit 24 de ani. Am gasit H.G.1367/2003 care nu precizeaza anii.... Am sunat la S.C Transport Public S.A si nici ei nu mi-au dat un raspuns clar de ce nu acirda reducere celor care au implinit 24 de ani. Mi s-a spus sa gasesc legea si ei imi acorda, ba chiar imi vor da banii inapoi pt abonamentele pe care le-am luat la pret intreg...................Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca mai e ceva care ma poate ajuta in aceasta situati. (nu au nici o hotarare a Consiliului Judetean care sa reglementeze reducerea pana la 24 de ani, NIMIC) Va multumesc!
Starea de nevoie in care se gaseste cel aflat in continuarea studiilor se intinde pina la é- de ani; deci si acest caz trebuie avuta in vedere aceasta situatie
In invatamantul superior se gaseste o reglementare care prevede acordarea de locuri bugetate celor pana la 26 de ani....dar nu o spun pur si simplu......exista ceva scris. De aceea cred ca ar trebui sa mi se acorde aceasta reducere..pana la 26 de ani.....