avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Refuz la acordarea reducerii aordate studentilor ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Refuz la acordarea reducerii aordate studentilor pentru transportul in comun

Buna seara! Am mai scris odata despre problema mea, ca nu mi se acorda reducere (pt studenti) pt transportul in comun in orasul Bacau, pe motiv ca am implinit 24 de ani. Am gasit H.G.1367/2003 care nu precizeaza anii.... Am sunat la S.C Transport Public S.A si nici ei nu mi-au dat un raspuns clar de ce nu acirda reducere celor care au implinit 24 de ani. Mi s-a spus sa gasesc legea si ei imi acorda, ba chiar imi vor da banii inapoi pt abonamentele pe care le-am luat la pret intreg...................Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca mai e ceva care ma poate ajuta in aceasta situati. (nu au nici o hotarare a Consiliului Judetean care sa reglementeze reducerea pana la 24 de ani, NIMIC) Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters106188 , utilizator 20:00, 3 Decembrie 2010
Starea de nevoie in care se gaseste cel aflat in continuarea studiilor se intinde pina la é- de ani; deci si acest caz trebuie avuta in vedere aceasta situatie
In invatamantul superior se gaseste o reglementare care prevede acordarea de locuri bugetate celor pana la 26 de ani....dar nu o spun pur si simplu......exista ceva scris. De aceea cred ca ar trebui sa mi se acorde aceasta reducere..pana la 26 de ani.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere transport public bacau - varsta pana la care costurile sunt reduse ContSters106188 ContSters106188 Bună ziua! Aş dori o informaţie pe care am căutat-o, dar nu am găsit-o... Care este legea ce specifică până la ce vârstă se dă reducere pt transport ... (vezi toată discuția)
Ratb - ca student, beneficiez sau nu de reducere? AndreiGr AndreiGr Buna seara, As dori sa ma lamureasca cineva daca se poate. Exista cumva vreo lege sau hotarare care sa stipuleze ca trebuie sa fii student in acelasi ... (vezi toată discuția)
Dreptul la transport redus cu metroul pentru studenti > 26 ani gabi_2015 gabi_2015 Buna ziua. Sunt studenta in anul I la o universitate acreditata - forma de invatamant ZI - si am peste 26 de ani. Conform OUG 2/2017 s-a eliminat limita de ... (vezi toată discuția)