avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... initiatiativa de modif a legii 10?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

initiatiativa de modif a legii 10?

Buna ziua,
As dori sa stiu daca s-a aprobat initiativa legislativa propusa de Liliana Tomoioaga si alti senatori cu privire la modif. legii 10/1991 si anume ca cei care au primit despagubiri de la stat cf .decretului 223/1974 nu mai au dreptul la restituiri in natura sau masuri reparatorii in echivalent. Aceasta este la stadiul de initiativa sau se va aplica de acum incolo?Ce se intampla cu cei care au primit deja decizii de despagubiri banesti?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:12, 6 Martie 2008
Cred ca este vorba de Legea nr.10/2001 si nu de cea scrisa de dvs Legea nr.10/1991 care este abrogata.

urmarirea procesului legislativ a acestei initiative o gasiti pe [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expropriere in baza decretului 223/1974 coroborata cu legea 213/1968. everman everman Sunt de 25 de ani stabilit legal, prin casatorie in Germania. La plecare am fost obligat sa cedez imobilul din Bucuresti statului in baza Decretului 223/1974. ... (vezi toată discuția)
Teren preluat de stat- legea 58/1974 zatti zatti Buna ziua. Socrul meu a detinut in proprietate un imobil compus din casa de locuit in suprafata de 101,30 m.p. si teren in suprafata de 450 m.p ,pe care le-a ... (vezi toată discuția)
Legea 10/2001 oana2004 oana2004 Buna ziua , parintii mei au avut o casa proprietate construita pe un teren de 512 m2 in intravilan aflat in proprietatea lor , casa a fost demolata iar terenul ... (vezi toată discuția)