avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere-exprimare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere-exprimare

buna seara,
as dori sa stiu daca exista asa ceva;"in baza art 42 alin 3 instanta obliga paratul la plata in fav copilului a pensiei lunare de intretinete de 1/4 din venitul sau net lunar, de la pronuntarea hotararii pana la majorat....."
mentionez ca paratul nu avea venituri, nu exista la dosar nici o adeverinta de salariu dar nici nu a fost stabilita vreo suma care sa reprezinte valoarea pensiei de intretinere......
Ce suma de bani trebuie sa plateasca paratul lunar???????????????
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniel Coman , Avocat 23:46, 2 Decembrie 2010
In hotarare trebuie trecut cuantumul pensiei.
Daca o persoana nu are venituri, pensia se stabileste in raport
de venitul minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, vă rog să-mi explicați cât este pensia alimentară ... BEATRICED BEATRICED Bună ziua, Vă rog să-mi explicați cât este pensia alimentară în acest caz? \"stabilește în sarcina pârâtului obligația de plată în favoarea ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu pensia de intretinere daca hotararea este atacata prin apel? ContSters114133 ContSters114133 buna ziua! in urma hotararii judecatoresti data de prima instanta ,s-a stabilit pensia de intretinere pentru minor in cuantum de 25% din venitul net lunar al ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- calcul raportat la venitul minim lauraraul lauraraul Pensia alimentara se calculeaza 25% din venitul minim pe economie brut 750ron?Sau din venitul net ? Domnul a adus adeverinta ca nu are venituri atunci ... (vezi toată discuția)