Intr-o ora de varf mergand in coloana am fost tamponat din spate de un atutoturism fiat stilo.Tipul a fost de acord sa-mi dea asigurarea ,am fost la inspectorul de daune a facut tot felul de poze,in jur de 10,am intocmit declaratiile si tot ce trebuia.Acasa m-am uitat mai atent la masina ,am scos roata de rezerva si am constatat ca si oala este indoita in zona de impact,plus armatura indoita.I-am spus tipului a doua zi,a facut poze.Masina mea,suzuki ignis,fiind mai inalta fata de fiat nu i-a provocat daune asa de mari decat capota indoita putin in zona de impact si flambata spre balmale,suportul de far rupt si masca.Dupa ce am primit raspuns la dosarul de dauna concluzia a fost urmatoarea:din analiza dinamica si avariile constatate acestea nu reflecta evenimentul rutier declarat,avand in vedere lipsa amprentelor corespondente pe cele doua autovehicule.Mi-au trantit doua poze care le-au convenit si atat.Mentionez ca firma de asigurari este Carpatica.
Ce se poate face in cazul acesta?
Raport de expertiza
alexix
ce fac daca exista mari discrepante intre avariile constatate de politist in pv si cele din raportul de expertiza.
vi se pare normal ca in cazul unui impact ... (vezi toată discuția)
Recuperare daune
ionutzionutz
Am avut un accident in data de 10 august 2010 ,deci acum un an jumatate ,din care am fost parte pagubita,masina fiind dauna totala ,dar cei de la [EDITAT] la ... (vezi toată discuția)