avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensie alimentara ?!?!?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensie alimentara ?!?!?!

Buna ziua.
Numele meu este Cristian si in ianuarie fac 20 ani .
Pe cand aveam 3 luni parintii mei au divortat eu fiind incredintat mamei si tatalui mei impunandui-se sa-mi dea pensie alimentara .. mi-a dat cateva luni dupa care a sistat sa imi mai dea. Mama s-a recasatorit iar tatal meu actual a refuzat sa-l mai dea in judecata pt pensia alimentara.
Timp de 19 ani tatal natural nu a dat nici un semn insa in vara anului 2010 am fost nevoit sa il caut deoarece imi trebuia CNP-ul sau pentru scoala militara .
Intrebarea mea este :
- Il pot da in judecata acum sa-mi plateasca pensia alimentara pe toti anii din urma?
- Am sanse sa castig?
- Cam cat m-ar ajunge un avocat ?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:42, 3 Decembrie 2010
restantele mai vechi de 3 ani s-au prescris

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vandut masina fara contract, platesc impozit gab.mcv gab.mcv buna ziua, am facut greseala sa dau masina fara un contract , asa ca sunt inscrisa la Primarie si platesc impozit de 3 ani. m-am adresat politiei pentru ca ... (vezi toată discuția)
Care divort este valabil? marcu2809 marcu2809 buna ziua. ma numesc Marcu si am o problema: sunt casatorit cu sotia de 14 ani in R.Moldova. momentan locuim in Italia de cativa ani. Avem 2 copii din care ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume minor(adoptie),drepturi dupa divort ContSters344822 ContSters344822 Buna seara, Am divortat in urma cu 5 ani,din casatorie a rezultat un copil a carei custodie mi-a fost incredintata iar tata a fost obligat la plata pensiei ... (vezi toată discuția)