avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta medicala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta medicala

Pot scrie intr-o adeverinta pentru medic ca in ultimele 12 luni nu a beneficiat de concediu medical, daca persoana este angajata din 13.09.2010?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:05, 3 Decembrie 2010
Puteti trece exact perioada care a lucrat la dumneavoastra. Banuiesc ca nu doriti sa raspundeti pentru o perioada de care banuiesc ca nu stiti nimic.
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2010
Popa Adrian, Contabil
Nu, trebuie sa va referiti doar la perioada cat a lucrat la dvs.Nu puteti sti ce a fost inainte
Se poate folosi cartea de munca pentru a sti daca s-au luat concedii medicale
Ultima modificare: Joi, 9 Decembrie 2010
ContSters161342, utilizator
Iulia-ana a scris:

Daca aveti aprobare pentru pastrarea carnetelor de munca la sediul angajatorului si in carnetul de munca al acelei persoane nu este operata suspendarea de drept intervenita ca urmare a vreunui concediu medical,nu cred ca e o problema cu eliberarea acelei adeverinte.

:offtopic:
pentru prima data de cand sunt pe acest minunat forum chiar nu inteleg acest raspuns si legatura lui cu subiectul acestui topic .....:hm: :-/
In carnetele de munca se opereaza aceste concedii medicale.Ele suspenda de drept CIM conform art.50.La noi asa se face.Va pot trimite o copie dupa o astfel de inscriere.Deci exista aceasta posibilitate oficiala de a sti daca a beneficiat de CM sau nu.Unde gresesc eu ?

Alte discuții în legătură

Suspendare si plata cm coca_lb coca_lb Pe perioada concediului medical se suspenda CIM? Daca da atunci plata pe zilele de CM cum se efectueaza? Daca se suspenda cf art 50 b, atunci de ce se ... (vezi toată discuția)
Desfintare post-oferta alt post florenta_22 florenta_22 Buna ziua, Am fost instiintata ca mi s-a restructurat postul in luna iulie,am mai fost o zi la serviciu,apoi am intrat in concediu medical,avand probleme cu ... (vezi toată discuția)
Carte de munca si somaj cristina_cristina cristina_cristina buna ziua.am lucrat 5 luni la un plafar. de la inceput mi s a spus ca imi face carte de munca(chiar mi a cerut copie dupa buletin si dupa certificatul de ... (vezi toată discuția)