avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu de maternitate pt crestere copil pana la doi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu de maternitate pt crestere copil pana la doi ani

Buna ziua
in momentul de fata sunt in concediu crestere copil pana la 2 ani care se termina in 12.07.2011 si sunt din nou gravida in 6 luni si trebuie sa nasc in martie 2011 .
Intrebarea mea este ce se intampla daca legislatia se modifica si ar trebuie sa ma duc la munca in ianuarie 2011 ... voi mai beneficia de concediu pt al doilea copil care se va naste in martie 2011? As putea sa imi iau concediu medical pt cele 2 luni si apoi sa intru in crestere copil? Multumesc
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 15:37, 3 Decembrie 2010
pana la publicarea legii nu putem afla ce se va intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii acordare concediu crestere 2 ani pentru al doilea copil? kamytza01 kamytza01 buna ziua. eu am lucrat cu carte de munca din 30.10.2001 pina pe 19.08.2009 cind mi-a fost suspendat contractul de munca pentru a intra in concediul de ... (vezi toată discuția)
Continuitate indemnizatie crestere copil, pentru al doilea copil. ancamaria88 ancamaria88 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea nelamurire: Momentan sunt in concediu crestere copil,primul copil pana in 26 ianuarie 2014, as vrea sa mai fac ... (vezi toată discuția)
Gravida - somaj xymultimedia xymultimedia Buna seara Sunt Gravida in luna a 8 am lucrat la o firma si si am fost disponibilzata anul acest in luna ianuarie sa inchis postul, am fost la somaj si au ... (vezi toată discuția)