avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul de incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul de incadrare

am terminat colegiul si de la 1 ianuarie 2008 sunt angajat pe post de asistent medicina generala cu un salar de incadrare de 553lei. este normal acest salar? mentionez ca am vechime in munca de 4 ani.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:22, 16 Aprilie 2008
lucrez la stat. grila de salarizare in sistemul medical, pentru asistent medical generalist(nici macar nu se regaseste aceasta denumire in grila, ci asistent medical debutant) este sub salarul min. pe economie garantat in plata. intradevar mie mi-au dat mai mult, cu 53 lei.
Niciun angajator atat din sistemul bugetar sau din sistemul privat nu pot sa angajeze salariati cu salariu sub salariu minim brut pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pentru persoanele cu studii superioare michelina1971 michelina1971 De ce la bugetari persoanele incadrate cu studii superioare ca debutant nu beneficiaza de salariul min de 1100 roni? In grila de salarizare, un economist ... (vezi toată discuția)
Salariu de baza lunar brut valentinaanghel valentinaanghel Buna seara, Exista obligatia stabilirii salariului de baza lunar brut pentru asistent medical generalist din mediul privat la cel putin cel din sistemul ... (vezi toată discuția)
Salariu consilier juridic Ela_Cj Ela_Cj Buna ziua, am si eu o intrebare la care nu ii gasesc raspunsul si nimeni nu ma poate lamuri cu certitudine. Sunt consilier juridic debutant la o primarie ... (vezi toată discuția)