avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cheltuielile de scolarizare neachitate se trec in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cheltuielile de scolarizare neachitate se trec in cazierul fiscal pe viitor?

Buna ziua, am lucrat 4ani intr-o instituite publica, am facut cativa ani de scoala in urma carora am semnat un angajament de a ramane in cadrul institutiei timp de 10 ani. Inainte de a se fi implinit termenul de 10 ani, mi-am dat demisia. Acum ei imi imputa mie o suma de bani pe care o vor trimite la administratia financiara pt a o plati esalonat. Intrebare; daca nu platesc aceasta suma , ea se va inscrie in cazierul fiscal? Pentru ca as dori pe viitor sa-mi deschid o firma.... de aceea intreb... Si daca da, dupa cat timp de la neplata se inscrie in cazierul fiscaL? Sau trebuie pt a se inscrie suma o incheiere judecatoreasca? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:50, 3 Decembrie 2010
In cazierul fiscal se tine evidenta persoanelor fizice si juridice, precum si a asociatilor, actionarilor si reprezentantilor legali ai persoanelor juridice, care au savarsit fapte sanctionate de legile financiare, vamale, precum si cele care privesc disciplina financiara.

Prin urmare, nu se trec eventualele debite fata de terte persoane fizice sau juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 112 ionescudan ionescudan Buna ziua! Vreau sa accesez fonduri europene, masura 112, dar am o problema. mi s-a intocmait dosar penal pt conducere sub influenta alcoolului.Am fost ... (vezi toată discuția)
Am datorii restante la o banca si doresc sa infiintez un srl Sensu Sensu Buna ziua! Intentionez sa infiintez un SRL, si sunt interesat daca e posibil sa o fac pe numele meu din moment ce am o datorie restanta la o banca. Tin sa ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal Sebastian2010 Sebastian2010 In cazul unui proces civil de recuperare a unor datorii ce constau in facturile pe mai multe luni la o companie de telefonie mobila, va figura ceva in cazierul ... (vezi toată discuția)