avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de vanzare-cumparare sau de donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de vanzare-cumparare sau de donatie

buna seara,de curand am terminat un contract de leasing auto care era pe numele tatalui iar el vrea ca eu sa devin proprietara,cum este mai indicat sa facem?contract de vanzare cumparare sau contract de donatie astfel incat sa platim mai putini bani??va multumesc
Cel mai recent răspuns: IulianaH , utilizator 14:22, 9 Decembrie 2010
daca ati fi intrebat exista o solutie:la ultima rata la leasing tatal dvs. renunta la contract in favoarea dvs. si plateati ultima rata apoi inmatriculati masina direct pe numele dvs.
buna ziua.
contract de vanzare cumparare sub semnatura privata.
nu este nevoie sa mergeti la notar pentru a incheia un astfel de act.
da...era bine sa fi intrebat din timp ...dar s-au intamplat toate asa repede si nu m-am mai gandit sa intreb si despre asta:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare auto Stukha Stukha Am si eu o problema de rezolvat in urmatoarea luna si am nevoie de putina lumina in ce priveste procedurile. Punctul de plecare este ca tata este ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract leasing / inmatriculare definitiva Bogdan_55 Bogdan_55 Buna ziua, Sunt pe cale sa termin un contract de leasing , luna aceasta e ultima factura. Am intrebari referitoare la inmatricularea definitiva a ... (vezi toată discuția)
Acte iesire din tara cu autoturismul tatalui geotibi geotibi Buna ziua, Intentionez sa ies cu autoturismul tatalui in afara tarii (autoturismul este luat prin credit NU leasing, deci el apare ca proprietar pe cartea ... (vezi toată discuția)