avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nulitate absoluta contract v-c, consecinte...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nulitate absoluta contract v-c, consecinte...

Buna seara! Sint pirit intr-un proces. Pe scurt as dori sa stiu daca mi se aduce nulitatea contractului de v-c pe ( pe baza erorii distructive de vointa etc. etc.,precum ca au vrut uzufruct si nu o vinzare fara clauze, nu conteaza asta) conteaza ca reclamantii au recunoscut ca am platit pretul si am facut investitii substantiale in imobil, eu am fost de buna credinta si vreau sa stiu daca mi se anuleaza actul, imi primesc banii si investitia? avand in vedere ca judecatorii trebuie sa judece numai asupra a ce se cere si ei vor strict anularea absoluta??? mentionez ca nici eu nu vreau solutii de compromis existand dusmanie intre parti...
Nu doresc lamuriri cu fazele procesuale ,caile de atac, sint in tema vreau sa stiu clar , in speta ce se poate intimpla daca se anuleaza acest contract in final.... va multumesc anticipat!!
Nu au fost incheiate acte in virtutea acestui contract... ma intereseaza numai banii mei nu efecte retroactive, etc.., si care ar fi procedura... iar multumiri!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:25, 3 Decembrie 2010
anularea contractului va determina punerea partilorin situatia de dinaintea incheierii sale adica: cumparatorul va primi banii, investiile la casa se vor returna (sau echivalent in bani ptr a evita imbogatirea fara just temei a vinzatorilor). aveti mare grija cu probatoriul ptr ca aveti sansa sa nu primiti nimic daca nu dovediti.

dosarul nu este f simplu si lipsa avocatului va poate dauna indiferent cita dreptate aveti, Judecatorul nu este consultanta deci nu va bazati ca va cere de la dvs probe sau va va intreba despre posibile cereri, exceptii, etc.
veti fi obligat sa restituiti banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaziune fiscala sau imbogatire fara just temei?? Elena956 Elena956 Am împrumutat pe cineva cu o suma de bani, fără a perfecta un contract in acest sens, dar părțile ne am înțeles verbal asupra clauzei de restituire a ... (vezi toată discuția)
Promisiune vinzare a unei constructii noi ce urmeaza a se intabula furgim furgim Ce sanse sunt sa se anuleze o promisiune de vinzare a unei constructii care nu a fost intabulata in momentul in care s-a facut promisiunea bilaterala de ... (vezi toată discuția)
Citatie zamfir costel zamfir costel buna ziua,poate ma poate ajuta cineva,nu inteleg despre ce e vorba into citatie data de tribunal,in citatie spunedespre o persoana care este chemata in ... (vezi toată discuția)