avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire pasiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire pasiva

Am si eu o intrebare. am citit in mai multe locuri si tot nu am inteles exact. Ma tot streseaza o firma de recuparare EOS KSI cu instiintari despre o datorie a tatalui meu. Tatal meu este decedat de 7 ani. am inteles ca se mosteneste atat activul cat si pasivul, da tatal meu nu a avea nimic pe numele lui, nici telefon , nici apartament, nici masina, nimic. in cazul asta mostenesc numai pasivul si sunt obligat sa platesc datoria?
Cel mai recent răspuns: nastasaalex , utilizator 20:53, 3 Decembrie 2010
in cazul dvs , nu platiti datoria pt ca e prescrisa . nu-i luati in seama, vor renunta sa va mai deranjeze
in plic era si o cerere catre Biroul Executorului Judecatoresc. trebuie sa-mi fac griji de vreo surpriza?
:))...v-a confundat cu executorul sau e o alta metoda ingenioasa de a intimida?:O
faceti o sesizare scrisa catre acel executor prin care sa specificati ca debitul e prescris.
mi-au aratat ca cica vor trmite la Biroul Executorului Judecatoresc aceasta cerere de executare silita daca nu platesc in termen de 5 zile...

Alte discuții în legătură

Am aflat acum de existenta cardului tatalui meu decedat magureanu_77 magureanu_77 buna ziua ! am primit de la eos ksi instiintare ca tatal meu are o datorie la un card raiffeisen din 2003,de care eu nu am stiut mentionez ca tatal meu a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ce se intampla daca nu achit o datorie restanță cu ... CRIS1918 CRIS1918 Buna ziua ce se intampla daca nu achit o datorie restanță cu foarte mulți ani în urmă de care am uitat si spre surprinderea mea mi-au găsit adresa si au ... (vezi toată discuția)
Insistente de plata din partea unei firme de recuperari creante raduilea raduilea Buna, doresc a va adresa o problema. Tatal meu a luat in anul 2004 un credit de la BCR ptr achizitia de electrocasnice, el fiind pensionar. La cateva luni de ... (vezi toată discuția)