avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie somaj; ultima viza
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie somaj; ultima viza

buna seara. sunt in somaj si luna viitoare s incheie cele 6 luni de acordare. Data stabilirii dreptului de indemnizatie pentru somaj a fost 15.07.2010 iar in septembrie am primit prin posta banii respectiv suma de 590 de lei( pe o luna si jumate) . Luna viitoare pun cea de a-5-a viza ( din cate am inteles ultima pentru ca se pun doar 5 vize chiar dc iau 6 luni somaj) . Daca luna viitoare este ultima de primire a somajului practic eu as lua banii doar p 5 luni si jumate nu p 6 luni cum ar trebui... cei 180 de lei cand ii mai primesc atunci?
Cel mai recent răspuns: flaviutzza , utilizator 20:50, 4 Decembrie 2010
multumesc ff frumos. este primul meu somaj pentru ca am dor 21 de ani si nu prea stiu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea indemnizatiei de somaj pentru prima data marius2010 marius2010 Buna ziua As avea o intrebare in legatura cu acordarea indemnizatiei de somaj. Daca ramai somer si trebuie sa te inscrii la AJOFM, in momentul ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul a indemnizatiei de somaj angcris angcris La data de 1.04.2011 am incetat CIM in baza art.55 ,lit.b din Codul Muncii.In ultima luna lucrata (martie) am primit un bonus (este numita prima de fidelitate ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj - ultima viza? hiroichi hiroichi Pe data de 21 sunt programat la a cincea viza de somaj si am inteles ca asta este ultima data cand trebuie sa ma mai prezint la ei.Este adevarat pun doar 5 ... (vezi toată discuția)