avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de somaj - ultima viza?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de somaj - ultima viza?

Pe data de 21 sunt programat la a cincea viza de somaj si am inteles ca asta este ultima data cand trebuie sa ma mai prezint la ei.Este adevarat pun doar 5 vize si primesc bani pe 6 luni?
Cel mai recent răspuns: hiroichi , utilizator 17:03, 17 Martie 2012
Nu mai are cum sa mai puna a sasea viza deoarece se termina perioada de 6 luni de somaj indemnizat.
Trebuie sa fac eu vreo cerere de terminare a somajului sau pur si simplu ma anunta ei:))
1. Pe carnetul de somer si pe decizia emisa de AJOFM de plata a indemnizatiei de somaj scrie data inceperii si data terminarii perioadei de somaj.

2. Nu trebuie sa faceti dvs. cerere, AJOFM va emite decizia de incetare a platii indemnizatiei de somaj din care va remite si dvs. un exemplar.
Ok.
Multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima plata a indemnizatiei de somaj nirdoc nirdoc Va rog frumos un raspuns legat de urmatoarea speta: -in 13 decembrie 2010 AJOFM mi-a preluat dosarul in vederea acordarii indemnizatiei de somaj; ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj my23 my23 Buna ziua, Daca luna aceasta pe 14 ma duc la 1 viza pt somaj in cat timp mi se vireaza banii pe card? Multumesc (vezi toată discuția)
Procedura si acte necesare pentru angajare din somaj viky56 viky56 Buna ziua Am 55 de ani si dupa ce am stat in somaj 6 luni am gasit un loc de munca cu contract individual perioada nedeterminata .Contractul a fost incheiat ... (vezi toată discuția)