avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mama mea a fost victima unui accident rutier si vreau ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mama mea a fost victima unui accident rutier si vreau ca vinovatii sa plateasca

Acum 1luna si jumatate mama mea a fost victima unui accident rutier.Fara sa se asigure a trecut la o distanta de aprox.10m de trecerea de pietoni,iar o masina a luat-o din plin.(17 octombrie 2010).A fost trimisa la Spitalul Judetean,iar apoi la Bucuresti,unde a stat internata 1 luna.Dupa 3 saptamani ,cand si-a revenit din coma si speram ca totul va fi bine ,a venit dezastrul:s-a intamplat ceva ,dar nu stim ce(vorbele d-nei DR) si saracuta a plecat SUS la ingeri.Cat a stat internata i s-au facut 4 tomografe care nu evidentiau nimic,dar nici leziuni interne (rezultatul la ecografii,bronhoscopii etc).Rezultatul autopsiei la MINA MINOVICI-CAUZE NEPRECIZATE.Este posibil un asa raspuns?Dar autorul nu va pati nimic? Va rog din suflet ajutati-ma.Era prea tanara(54 ani),ca sa pot accepta asa ceva. Mentionez ca medicii au spus ca:ori nu a mai vrut ea sa lupte, ori organismul a cedat .Deasemeni la Spitalul Judetean mi-au confirmat ca o voi lua perfect sanatoasa acasa ,dar arata foarte rau(au sedat-o non stop),asa ca dupa 3 zile am dus-o la Bucuresti.Simt ca inebunesc de durere si vreau ca vinovatii sa plateasca. .
Ultima modificare: Vineri, 3 Decembrie 2010
Claudia2011, utilizator
Detaliati neclaritatile dvs
Stiind ca nici nu s-a interesat(doar a ucis o persoana nevinovata )macar unele din cheltuielile de inmormantare sa suporte.In cazul de fata poate scapa "basma curata"?Mentionez ca nu am discutat despre asa ceva.
Sincere condoleante !
Imi pare rau ca va voi da o informatie,care in mod sigur nu va avea asupra dvs ,consecinte prea bune.
Dvs.ati explicat in postare ca mama dvs nu s-a asigurat si a traversat la cca.10 m.de trecerea de pietoni,situatie in care ,va aparea si o culpa a acesteia in producerea accidentului.
Este prematur ca o persoana sa se poate pronunta asupra celorlalte probleme,pe o culpa a soferului,nefiind cunoscute imprejurarile comiterii producerii accidentului.
Se vor administra probatorii,(acte,martori,probe stiintifice,alte probe acceptate de lege)in cursul cercetarii,eventual in instanta,inclusiv efectuarea unei expertize care va avea ca scop sa stabileasca dinamica producerii accidentului(conditiile in care acesta s-a produs,viteza auto,starea drumului,urme de franare,etc),care vor stabili si eventuala culpa a conducatorului auto.
Imi pare rau in legatura cu informatia pe care v-am dat-o !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere din culpa anca1204 anca1204 sora mea a decedat fiind lovita pe trecerea de pietoni de un camion.camionul astepta in trafic ,care era foarte aglomerat si ea s-a angajat in trecere.atunci ... (vezi toată discuția)
Despagubiri asigurari [accident cu deces] vostinarcosmina vostinarcosmina Buna seara. Sunt Vostinar cosmina ,sora victimei decedata in urma unui accident rutier ,pe DN 7,victima era incadrata in traversare la intersectie de strada,in ... (vezi toată discuția)
Pieton accidentat pe trecerea de pietoni ,cu spitalizare-procurorul de caz da verdict culpa comuna! e normal ? procurorul poate raspude pentru decizia luata? AMB AMB Buna ziua, In luna februarie ,fiul meu in varsta de 25 de ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni de un autoturism care nu i-a acordat prioritate, a fost ... (vezi toată discuția)