avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general analiza pozitiei financiare a intreprinderii si al ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

analiza pozitiei financiare a intreprinderii si al echilibrului financiat al intreprinderii

acesta este titlul lucrarii de licenta ...m-ati putea ajuta cu un cuprins???.. multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Decembrie 2010
simona89, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 07:39, 4 Decembrie 2010
1.Descrierea intreprinderii(infiintare,activitate...etc)
2.Elemente de contabilitate a intreprinderii(la anexe sa se prinda si un bilant )
3.Analiza financiara efectiva in baza bilantului(calcul indicatori de performanta,lichiditate,solvabilitate,de gestiune....)

Daca te pot ajuta si cu alte detalii iti stau la dispozitie.
simona89 a scris:

acesta este titlul lucrarii de licenta ...m-ati putea ajuta cu un cuprins???.. multumesc anticipat!

luati de aici, "full", cu 105 lei:rolleyes:

[ link extern ]
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Analiza pozitiei financiara a unei intreprinderi din domeniul consultantei financiar contabile stroetania stroetania buna ziua as dori sa apelez si eu la bunavointa dv oastra sa ma ajutati cu o analiza financiara a unei firme a carei indicatori se prezinta astfel: Indicator ... (vezi toată discuția)
Pozitia financiara a intreprinderii simona89 simona89 Am de calculat pozitia financiara a intreprinderii, si profa mi-a zis ca sunt 4 factori care det pozitia, unul din ei fiind \"relatia intreprinderii cu ... (vezi toată discuția)
Venituri si cheltuieli aferente contractelor de constructii vali.herea vali.herea Buna seara tuturor, Am mare nevoie de un studiu de caz privind contabilitatea contractelor in constructii, cu urmatorul cuprins : 1. Prezentarea generala a ... (vezi toată discuția)