avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce mai pot face acum?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce mai pot face acum?

Am apelat la avocat intr-o speta legata de proprietate , respectivul avocat a pierdut doua actiuni la instanta de fond. Nu doresc sa mai colaborez cu acel avocat . Cum pot face sa refac acele actiuni, am acest drept?

Mentionez ca respectivul avocat a pierdut una din actiuni pentru ca nu a semnat (art 133 cpc).
Cel mai recent răspuns: mata2 , utilizator 01:13, 4 Decembrie 2010
Odata judecate acele cauze in instanta de fond, nu mai puteti repune speta in situatia anterioara, avand putere de lucru judecat. Aveti un termen in care, hotararea instantei de fond poate fi atacata. Exista caile ordinare de atac, pentru care, puteti apela la serviciile unui alt avocat, mai experimentat in genul de procese de drept civil legate de situatia dvs concreta.
Asadar, mult succes. :)
Una din actiuni e pe ordonanta presdintiala, deci nici nu se pune problema de lucru judecat ....
Cealalta cauza vizeaza o actiune de radiere sediu social a firmei care a avut contract de inchiriere , doar ca D-na avocat a uitat sa semneze actiunea.....
Nici una din cauze nu au fost judecate , ci anulate pentru aspecte de ....,"exceptii".
Strict tehnic va rog un raspuns : Doresc sa renunt la prestatia avocatului meu cu care am contract , si sa ma reprezint singura ... in contractul de asistenta juridica se stipuleaza doar actiunea in prima faza.....

Stiu ca nu e un subiect convenabil pt. dv. , o comunitate de avocati, dar eu nu acuz pe nimeni , doar ca doresc sa merg mai departe cu problema mea , cu alt avocat , eventual singura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dosar just_lucian just_lucian Pe scurt , litigiu in munca , eu reclamant, fost angajat, concediere abuziva . Daca in urma nepasarii avocatului s-a facut praf toate actiunile mele pana la ... (vezi toată discuția)
Se mai poate acorda posibilitatea achitarii taxei de timbru in apel desi termenul a expirat? gheorgheangelica gheorgheangelica paratul a solicitat amanarea termenului de judecata pentru angajarea unui aparator. La termenul de judecata, dosarul nu a fost apelat pe lista de amanari, ... (vezi toată discuția)
Calea de atac corecta Irina S. Irina S. Actiunea in constatare. Obiect: constatarea prescriptiei dreptului de a cere executarea silita(nu avem executare pe rol, deci acesta este singurul cadru ... (vezi toată discuția)