avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului- operator spalator textile- spalatorie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului- operator spalator textile- spalatorie covoare

buna ziua si va multumesc mult ca existati, poate puteti in vre-un fel sa ma ajutati, pt ca sunt disperata, nu gasesc si nici nu ma pot elucida ce ar trebuie sa containa o fp pt un operator spalator textile. va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: andra3star , utilizator 23:41, 7 Martie 2008
chiar nu are idei nimieni despre continutul unei astfel de fise de post. va multumesc oricum1o seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pozitii cor intr-un ifn Laura2806 Laura2806 Buna seara! As dori sa stiu si eu daca intr-o institutie fin nonbancara(IFN) angajatii pot fi incadrati in CIM cu pozitii ce contin cuvantul bancar?Nefiind o ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga angajatorul sa particip la inventar in alta localitate? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna seara va rog ajutati-ma cu un raspuns, daca se poate pana maine... Am o prietena angajata la o firma din Buc cu fct analist relatii cu clientii. O pot ... (vezi toată discuția)
Fisa postului pt menajera si inginer alinaion82 alinaion82 Buna ziua! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o fisa a postului pt menajera si una pt inginer? Va multumesc frumos (vezi toată discuția)