avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare fara cadastru este posibila?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare fara cadastru este posibila?

Intabularea unui supliment la un Certificat de mostenitor este posibila fara cadastru.
Nu se intentioneaza instrainarea. Dreptul mostenit este parte a unei cladiri cu mai multi proprietari. Care este temeiul juridic doar pentru trecerea certificatului in cartea funciara ?
Cel mai recent răspuns: teodosie113 , utilizator 20:18, 4 Decembrie 2010
Suplimentul la certificatul de mostenitor poate fi notat in cartea funciara (daca imobilul la care se refera este intabulat in CF), dar nu intabulat (este necesara documentatia cadastrala pentru intabulare, actualizare inscrieri CF, etc.
ati facut un supliment la certificatul de mostenitor si ati dobandit o parte dintr-o cladire? acea parte din cladire din ce este formata?
o camera, bucatarie, 2 boxe la beci spatiul din pod, si 1/2 dintr-un WC
mentionez camera respectiva este un fel de mansarda, in acte fiind trecuta ,, camera de la (sau) pod locuibila,, .
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Decembrie 2010
teodosie113, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este competent sa ne rezolve problema teodosie113 teodosie113 Pot folosii UZUCAPIUNEA MICA in urmatoarea speta Un corp de cladire si teren au fost lasate testament in anul 1970 de catre ZZ la doua nepoate. IM 1/2 din ... (vezi toată discuția)
Multumesc celui care imi ofera o lamurire teodosie113 teodosie113 Buna seara tuturor Nu sunt expert in materie si sunt bulversat total. De profesie sunt teolog. Iata care este problema mea In anul 1998 am cumparat ,, casa ... (vezi toată discuția)
Multumesc celui care imi ofera o lamurire teodosie113 teodosie113 Buna seara tuturor Nu sunt expert in materie si sunt bulversat total. De profesie sunt teolog. Iata care este problema mea In anul 1998 am cumparat ,, casa ... (vezi toată discuția)