avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... SRL cu amenda de lipsa bilant neachitata
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

SRL cu amenda de lipsa bilant neachitata

Salut, am fost asociat cu cineva intr-o firma. Respectiva persoana era trecuta ca administrator. Din 2008 am primit amenda de bilant nedepus si de atunci firma a ramas cu amenda, fara bilanturi depuse, fara activitate (dar nesuspendata in acte), neglijata, ce sa ma zic. Zilele astea, colegul mi-a spus ca am primit citatie la tribunal. Ce se intampla, ce se poate intampla, ce e de facut. Putem fi trasi la raspundere personal, adica sa ne execute silit pe noi ca persoane, ca pe firma nu avem nimic.:((
Cel mai recent răspuns: Cipmars , utilizator 00:28, 9 Decembrie 2010
Oficiul Registrului Comertzului
Buna seara .
Ca sa aflati debitul fiscal,scoateti un certificat fiscal de la fisc.
Referitor la sume,pentru lichidator ,nu este prevazut pragul de 45.000 de lei,ci doar indeplinirea anumitor conditii pevazute la art.1 si 2 din Legea 85/2006,ca sa fie aprobat falimentul firmei .
Ca sa evitati amplificarea problemelor incercati totusi sa achitati restantele,ca firma sa va fie radiata fara probleme de catre lichidatorul numit..
Marius Bote .
In cat timp se prescrie aceasta amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in lichidare. ce pot face? cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Am o firma inregistrata in 2003 care nu a avut niciodata activitate. Nu am taiat factura pentru nimic, nu am prestat servicii, deci activitate ... (vezi toată discuția)
Tragere raspundere administrator axw axw Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de cca. 20000 lei. De 3 ani de zile nu mai am activitate si nici contabilitate nu am mai facut. Ma tot cauta de la ... (vezi toată discuția)
Radiere srl orlandoseb orlandoseb cum se face radierea unei firme care nu a avut activitate niciodata? firma a fost înfiintată în anul 2005 au fost depuse declaratii ca nu a avut ... (vezi toată discuția)