@adrian100 si @Valentin Mester
Domnilor, va rog frumos! :acute:
@eumarian
Probabil ca datele pe care le prezentati sunt corecte, numai ca Valentin Mester se refera la altceva. El a prezentat o realitate, aceea ca celor iesiti la pensie conform Legii nr. 3/1977 li s-au recalculat pensiile in 2005, conform principiilor Legii nr. 19/2000. Majoritatatea pensionarilor care au "beneficiat" de prevederile OUG nr. 4/2005 s-au trezit cu o pensie diminuata (nu in plata, dar au pierdut si pierd in continuare bani).
Rugaminte moderator :)
Va rog ca discutiile fara legatura cu subiectul sa se opreasca aici. Multumesc!
In primul rand vreau sa le multumesc utilizatorilor eumarian si Jean Valjean pentru informatiile la subiectul deschis , scurt si la subiect. Deci cu alte cuvinte , daca EI se supara pe pensia ta(la modul general, pensia ta) sau pe orice altceva , pot oricand rabufnii si ti-o taie cat vor , fara nici cea mai mica remuscare si in acelasi timp nimeni nu are ce face , nici la tribunal nici in alta parte. De cand ma stiu , ni s-a tot spus(noua , celor de varsta mea) ca suntem generatia de sacrificiu , acum am evoluat , am devenit generatia sacrificata , bravo ROMANIA. In primul meu post am scris 'Azi noi maine voi urmati!!', acum traducerea : NOI=generatia mea , adica peste 55 ani, VOI=generatia sub 50 ani care urmeaza sa se pensioneze conform noii legi de pensionare , dar totusi , traim in Romania si asta ... spune multe!!!
In legatura cu postul domnisoarei moderator Gabriela Pintea , citez de mai sus :'Probabil ca datele pe care le prezentati sunt corecte, numai ca Valentin Mester se refera la altceva.', aici aveti perfecta dreptate.
Rugaminte moderator:
Va rog ca discutiile ... cu subiectul sa se opreasca aici. Multumesc!'
Asa sa fie.