avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie militara

Daca pot actiona in judecata pe Prim ministrului Emil Boc , in calitate de sef al Guvernului Romaniei , si de proprire pe averea lui , in vederea recuperarii pagubelor financiare ce ar putea decurge din intrarea in viguare a legii de recalculare a pensiilor militare care este obligatorie si cu titlu executoriu si care nu este la cererea expresa a pensionarului. Acest domn se prevaleaza de Constitutia Romaniei atunci cand spune ca Pensia este obligatorie si nu Cuantumul ei(care a fost calculata dupa legile din Romania, vorbim de cele in plata) , ceea ce inseamna ca si un cuantum de 0.0001RON este tot Pensie.Este timpul ca acest Domn din Guvern sa raspunda cu averea lui(ori cu LIBERTATEA) si implicit ale familiei lui pentru greselile pe care le face si nu toata Romania.
Si nu uitati un LUCRU IMPORTANT: Azi noi maine voi urmati!!!!!!!Deci nu va bucurati, ca va va vine randul , nesimtirea acestor personaje este nelimitata.
Cel mai recent răspuns: adrian100 , utilizator 14:47, 6 Decembrie 2010
@adrian100 si @Valentin Mester

Domnilor, va rog frumos! :acute:

@eumarian

Probabil ca datele pe care le prezentati sunt corecte, numai ca Valentin Mester se refera la altceva. El a prezentat o realitate, aceea ca celor iesiti la pensie conform Legii nr. 3/1977 li s-au recalculat pensiile in 2005, conform principiilor Legii nr. 19/2000. Majoritatatea pensionarilor care au "beneficiat" de prevederile OUG nr. 4/2005 s-au trezit cu o pensie diminuata (nu in plata, dar au pierdut si pierd in continuare bani).

Rugaminte moderator :)

Va rog ca discutiile fara legatura cu subiectul sa se opreasca aici. Multumesc!
In primul rand vreau sa le multumesc utilizatorilor eumarian si Jean Valjean pentru informatiile la subiectul deschis , scurt si la subiect. Deci cu alte cuvinte , daca EI se supara pe pensia ta(la modul general, pensia ta) sau pe orice altceva , pot oricand rabufnii si ti-o taie cat vor , fara nici cea mai mica remuscare si in acelasi timp nimeni nu are ce face , nici la tribunal nici in alta parte. De cand ma stiu , ni s-a tot spus(noua , celor de varsta mea) ca suntem generatia de sacrificiu , acum am evoluat , am devenit generatia sacrificata , bravo ROMANIA. In primul meu post am scris 'Azi noi maine voi urmati!!', acum traducerea : NOI=generatia mea , adica peste 55 ani, VOI=generatia sub 50 ani care urmeaza sa se pensioneze conform noii legi de pensionare , dar totusi , traim in Romania si asta ... spune multe!!!
In legatura cu postul domnisoarei moderator Gabriela Pintea , citez de mai sus :'Probabil ca datele pe care le prezentati sunt corecte, numai ca Valentin Mester se refera la altceva.', aici aveti perfecta dreptate.
Rugaminte moderator:
Va rog ca discutiile ... cu subiectul sa se opreasca aici. Multumesc!'
Asa sa fie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa de munca sorinnell sorinnell Buna seara, As avea si eu o intrebare la care as dori un raspuns daca se poate: Mama mea a fost pensionata pe caz de boala inainte de '89 fiind incadrata ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei sweet sweet in urma cu 8 luni am depus .pentru tatal meu ,la casa de pensii cateva adeverinte de la firmele unde a lucrat ,adeverinte ce cuprindeau sporuri de noapte ... (vezi toată discuția)
Stagiul necesar in cazul pensiei de invaliditate nemrodica nemrodica Buna ziua , va rog frumos sa imi spuneti daca fiind bolnava cu dosar medical ma pot pensiona in cazul in care am virsta de 58 de ani si o vechime in munca de ... (vezi toată discuția)