avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

divort

puteti sa/mi spuneti va rog in caz de partaj un bun aflat pe numele amindorura, dar care a fost construit cu banii unui apartament dobindit inainte de casatorie, care este procentul care revine celui care a avut apartamentul
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 23:37, 6 Decembrie 2010
Eu nu am vorbit despre inlocuirea unui bun cu alt bun.Am mentionat ca in situatia in care sotul care a avut in proprietate un bun propriu anterior achizitionarii acestuia din urma care are acaracter de bun comun (pana la proba contrara ) ,poate face dovada prin actul de vanzare cumparare si prin proba testimoniala ca contributia lui la dobandirea acestui bun este majoritara.Si atunci vorbim de atribuire nu de inlocuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj divort bubuxyz bubuxyz Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns. Va redau mai jos succesiunea evenimentelor pentru a va ajuta: 1. Am avut un apartament de la bunici ... (vezi toată discuția)
Partaj ContSters94817 ContSters94817 Ma intereseaza cum se face partajul bunurilor in cazul unei familii dupa o casatorie de 6 ani si cu un copil minor ( 5 ani ).Bunurile comune sunt un ... (vezi toată discuția)
Partaj NYNYSOR NYNYSOR daca am platit o rata impreuna cu sotia mea timp de 20 de luni, trebuie la partaj sa-i dau jumatate din ele?de ce ? ea nu a stat impreuna in acelasi imobil? de ... (vezi toată discuția)