pentru faptul ca nu s-a comunicat plicul cu decizia de concediere persoanei in cauza si a semnat altcineva din apartament,
ce risca
1) membrul familiei care a semnat de primire ( doar cu semnatura ) si FARA INTENTIE a uitat sa transmita plicul, nestiind problemele de la serviciu ale persoanei concediate
2) postasul
daca se cere ( pe penal ) anularea dovezii de predare prin posta a deciziei de concediere,
cel care trebuia sa o primeasca nu a semnat dovada de primire
multumesc
e tatal meu si e la pensie...a avut intentia de a imi da plicul pe care l-a lasat la vedere fara sa cunoasca continutul lui sau problema mea cu angajatorul, intre parinti si mine nu a existat un conflict, la ce pot sa ma astept mai rau pt acest membru al familiei din toate puncte de vedere (penal)?
( daca as fi reintegrat S.C. poate sa il dea in judecata pt prejudiciu care i "l-a" adus societatii comerciale? acest membru al familiei)
Intreb: Cum poate firma sa faca dovada comunicarii plicului - la experitiza grafologica iese alta semnatura privind solicitarea facuta la parchet pentru anularea dovezii de comunicare,
plicul nu a fost predat cu semnatura si destinatarului. Am inteles "pueril" .. posibile consecinte concrete/penale/ de alta natura?
tatal e dat in judecata pentru prejudiciu/fapta penala inexistenta ? care e dovada ca a ajuns plicul la destinatar? ... in cel mai rau caz NU se anuleaza dovada comunicarii, iar daca se anuleaza de catre parchet....dincolo de pueril... consecintele ma intereseaza, exista reaua credinta? a cui? (cazul nu e deosebit de des) (postasul a fost de buna credinta dar nu a intocmit procedura procesul verbal, tatal a semnat ...a lasat la vedere...de buna credinta, iar eu nu am primit pe semnatura, nici personal si nici nu am gasit plicul,
multumesc.
Nu exista in opinia mea o rea credinta.
Postasul are dovada ca a inmanat corespondenta unui membru al familiei,care intamplator sau nu ,va este si tata.
Problema este a dvs sa puteti dovedi cele relatate si nu vad probele.
Mergeti la posta,formulati o reclamatie impotriva postasului pentru faptul ca nu v-a inmanat personal corespondenta,explicand importanta acesteia si cele petrecute si relatate mai sus,mai ales consecintele juridice.
Daca acesta va da o declaratie in cazul unei cercetari administrative,incercati sa folositi acea reclamatie.
Imi este greu sa cred ca veti reusi ceva,dar incercati
sunt sanse sa nu se anuleze, dar nu pot risca sa nu stiu sigur.
in instanta m-am plans ca nu e semnatura mea, ( totusi avocatul nu a cerut in instanta expertiza grafologica! nu am inteles si de ce...)
iar la parchet m-a pus sa fac plangere ca nu e semnatura mea si am solicitat anularea dovezii si expertiza grafologica, reclamatia e facuta direct la parchet in sensul anularii dovezii. Proba mea e ca nu e semnatura mea , in consecinta sa se anuleze, chiar daca adresa a aceeasi dar destinatarul nu a primit-o. cum se poate dovedi ca a ajuns in posesia mea, .... mie nu mi s-a predat mai departe cu proces verbal semnat.. ((stiu ca citatiile - daca nu o mai gasesti in cutia postala ca ti-a furat-o - se considera comunicate...))
Expertize judiciare
elena13
Ce trebuie facut daca o confirmare de primire trimisa catre o parte citata de expertul contabil (in persoana mea) s-a ratacit.Ori mi-a fost sustrasa din posta ... (vezi toată discuția)