pentru faptul ca nu s-a comunicat plicul cu decizia de concediere persoanei in cauza si a semnat altcineva din apartament,
ce risca
1) membrul familiei care a semnat de primire ( doar cu semnatura ) si FARA INTENTIE a uitat sa transmita plicul, nestiind problemele de la serviciu ale persoanei concediate
2) postasul
daca se cere ( pe penal ) anularea dovezii de predare prin posta a deciziei de concediere,
cel care trebuia sa o primeasca nu a semnat dovada de primire
multumesc
Daca aveti un avocat care va sfatuieste ce trebuie facut,ascultati-l.
Intr-o astfel de situatie pot fi mai multe pareri,dar daca avocatul dvs. astabilit aceasta strategie...
profesorii de drept, nu sunt buni practicieni...pt ca sunt prof..., sper sa nu mai fac eroarea aceasta si alta data.. daca omul e "canuta om sucit...." de la natura, sa imi fie invatatura de minte, chiar si cei de pe forum isi dau seama de absurdul situatiei generate de un.. incurca-lume pus pe smecherit clienti si se confirma ca trebuie ! sa scot inca alti bani pentru inca un avocat, teoretic sunt de acord, practic e imposibil
imaginati-va ca a contestat PREAVIZUL CONCEDIERII ? mai poti spune ca e normal la cap..... el a zis ca nu se poate contesta... dar eu nu am stiut ce sa fac si mi-a dictat o contestatie pe preaviz. fara sa imi explice detaliile ca " nu vroia sa inteleg ce se intampla" pentru ca nu era nevoie
te duci la un prof universitar de drept si te baga in spital cu nervii, explicatii are lka indemana... de toate felurile....adica tot eu sunt de vina ca el a dictat contestatia preavizului pt ca "am fost insistent" eu, iar avocatul nu stia ca nu se contesta preavizul.
in plus mai are si probleme ca e cercetat pt "constituirea unui grup infractional" , eu ce vina am?! nu ii doresc... dar daca o merita..
chiar si asa legalitatea preavizului trebuie sa fie pronuntata de instanta lucru care inca nu s-a intamplat, fondul a respins tardivitatea si prematuritatea iar la recurs a admis tardivitatea, iar la caile extraordinare de atac ( revizuire si contestatie in anulare facute in paralel)... instanta sa se pronunte pe preaviz, ca doar nu am fost concediat decat O SINGURA DATA - in procesul acesta
nu e logic ca doi judecatori sa hotarasca diferit ! unul din ei nu e normal...pentru ca celalalt a hotarat corect, iar celalalt incorect
Expertize judiciare
elena13
Ce trebuie facut daca o confirmare de primire trimisa catre o parte citata de expertul contabil (in persoana mea) s-a ratacit.Ori mi-a fost sustrasa din posta ... (vezi toată discuția)