avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sediu social
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sediu social

buna ziua va rog mult sa ma lamuriti in urmatoarea problema.Daca sediul social al unei societati corespunde cu domiciliul asociatului unic,dar aceasta casa este mostenita si inca nu s a deschis taxa de succesiune,este corect sa inchei un contract de comodat intre asociatul unic (desi nu este inca proprietar) si societate???multumesc mult
Cel mai recent răspuns: sima maria , utilizator 11:48, 5 Decembrie 2010
Atata timp cat nu s-a efectuat succesiunea si nu puteti prezenta un act prin care sa dovediti ca sunteti proprietar, nu se poate.
si ce pot sa fac pentru a intra in legalitate??trebuie sa schimbam sediul social???
societatea este infiintata in 2007,eu nu inteleg de ce a putut inregistra sediul social actual daca este ilegal...nu era corect ca cei de la camera de comert sa ceara contractul de proprietate???
Ultima modificare: Duminică, 5 Decembrie 2010
sima maria, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul social sima maria sima maria ce amenda risc daca nu am contract pentru sediul social??? (vezi toată discuția)
Stabilirea sediului social, cand? CosminMcm CosminMcm Stabilirea sediului social pentru un SRL se face inainte de a-ti alege domeniul de activitate, capital social, denumire, etc sau dupa? Ce acte sunt necesare ... (vezi toată discuția)
Retragerea din srl aelenacristina aelenacristina buna ziua,am si eu o problema...un strain a deschis un srl,eu sunt administrator si ptr.srl am facut un contract de comodament pe o camera la parinti ... (vezi toată discuția)