avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sediul social
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sediul social

ce amenda risc daca nu am contract pentru sediul social???
Cel mai recent răspuns: loredana.m , utilizator 01:26, 6 Decembrie 2010
pai la registru' comertului ce-ati aratat?:rolleyes:
pai nu stiu cum s a stabilit sediul social pentru aceasta societate pentru ca asociatul unic imi spune ca a luat de la primarie o adeverinta de rol si asa a stabilit sediul social pentru societate:D.imobilul este mostenit dar nu s a deshis taxa de succesiune,cum pot rezolva aceasta problema?pot sa fac un contract de comodat intre societate si asociatul unic?astept raspunsul d-voastra-multumesc
Buna ziua, contractul de comodat este cel mai indicat intrucat nu tb. sa platiti taxe dar el trebuie inregistrat la registrul comertului pentru a avea valabilitate.
ma intereseaza daca pot sa inchei un contract daca asociatul este mostenitorul imobilului dar inca nu s a deschis taxa de succesiune,adica inca nu este proprietar.
contractul de comodat trebuie facut intre proprietar si chirias si ptr a putea inregistra diferite chelt cu intretinerea sediului trebuie facut la notar sau inreg la un avocat. O mare prostie din pctul meu de vedere, dar mie personal cei de la adm financ au refuzat sa mi-l inregistreze ptr ca nu era facut la notar.Am mers la notar, m-a costat 140 lei si apoi l-am inreg la financiar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social sima maria sima maria buna ziua va rog mult sa ma lamuriti in urmatoarea problema.Daca sediul social al unei societati corespunde cu domiciliul asociatului unic,dar aceasta casa ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru sorynagabryela sorynagabryela Buna ziua! As dori sa stiu care sunt documentele necesare pentru a declara un punct de lucru in Bucuresti, sector 4 si unde anume se depun, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Un nou punct de lucru loredana.m loredana.m buna seara, imi poate spune cineva ce acte imi trebuie ptr infiintarea unui nou pct de lucru. Daca depozitul pe care il inchiriez este format din 2 camere si ... (vezi toată discuția)