avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... desfiintare post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

desfiintare post

modalitate de disfintare temporara a unui post de munca pe perioada de iarna din lipsa fonduri
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:59, 5 Decembrie 2010
1. Administratorul unitatii da o decizie prin care se desfiinteaza postul datorita... (si enumera motivele de ordin financiar, economic, comercial etc.) fara sa specifice ca este sau nu o desfiintare temporara.
2. Ulterior, cand situatia se va redresa, va infiinta iarasi postul respectiv, daca va mai avea nevoie de el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim negrila negrila cum pot sa inchei cim al unui angajat de care nu sunt multumit, dar care nu vrea sa plece prin acordul partilor. (vezi toată discuția)
Preaviz incetare contract individual de munca bogdanal01 bogdanal01 Buna ziua. Acum 2 zile am primit un preaviz desfiintare a postului meu (cercetator stiintific) fara numar de intrare, fara sa specifice unde, cind pot depune ... (vezi toată discuția)
Desfiintare pozitie la 2 saptamani de la angajare? ContSters358475 ContSters358475 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat. Prietena mea are o problema si anume: A inceput sa lucreze la firma X in data de 20.04.2015 (mai putin ... (vezi toată discuția)