avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri infintare pfa
Discuție deschisă în Traduceri

infintare pfa

buna ziua,

sunt traducator autorizat de vreo 2 ani si NU am mai lucrat in domeniu insa doresc sa incep treaba si pentru asta as dorii infiintarea unui pfa. intrebarea era: cum se procedeaza pas cu pas si daca trebuie personal sa ma duc sa infiintez acest pfa sau pot sa trimit pe cineva din famile sa se ocupe de aceasta infiintare de pfa ( precizez ca lucrez in alt oras decat cel in care am C I )

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters24933 , utilizator 12:51, 6 Decembrie 2010
Buna,

Ca referinta, poti vedea discutia purtata pe acest subiect in aceasta sectiune a forumului www.avocatnet.ro/content/for...

Ideal ar fi sa te prezinti personal la ghisee sa depui documentatia, dar cred ca cel mai sigur ar fi ca, in functie de forma de organizare pe care o vei alege, sa suni si sa te interesezi direct la autoritatile la care te vei inregistra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie traducator andreea_noje andreea_noje Buna seara, Am primit azi autorizatia de traducator si am o intrebare. Dc nu vreau sa imi incep activitatea ca traducator acum, e nevoie sa merg la ... (vezi toată discuția)
Traducere pentru judecatorie Aura_M Aura_M Buna seara, am si eu o intrebare: detin autorizatie de traducator lb. engleza , de 4 ani, si recent am primit o citatie de la judecatoria orasului in care ... (vezi toată discuția)
Traducãtor autorizat - cum înfiinþez pfa elenax elenax Buna ziua. Sunt traducator autorizat pe limba engleza, de catre Ministerul de Justitie, si as dori sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru a deschide un PFA, ... (vezi toată discuția)