avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor judecatoresc decedat
Discuție deschisă în Executare silită

executor judecatoresc decedat

Buna ziua,

As dori sa stiu care este procedura de preluare a dosarelor aflate in executare la un executor care a decedat. Ce pasi ar trebui sa urmez?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 02:30, 11 Decembrie 2010
buna ziua
in aceasta situatie, luati legatura cu camera executorilor din care facea parte executorul judecatoresc care a decedat, solicitand astfel numele executorului judecatoresc care a preluat dosarul dvs. de executare
dupa aflarea numelui executorului judecatoresc, singurul pas pe care mai tb sa il urmati este sa luati legatura cu executorul judecatoresc care a preluat dosarul dvs de executare.
Va multumesc pentru informatie.
Asa este, Camera ( banuiesc eu ca sunteti din Constanta? ) va delega un executor judecatoresc sa preia dosarele de la executorul judecatoresc defunct....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil castigat la licitatie - executor arestat dana_13_andrei dana_13_andrei Buna seara! As avea o intrebare legata de castigarea unui imobil in cadrul unei licitatii organizate de un executor judecatoresc, insa nu asta ar fi problema. ... (vezi toată discuția)
Executor arestat preventiv JJ29 JJ29 Buna ziua, Ce se intampla cu un contract de executare in momentul in care executorul este arestat preventiv? Ramane valabil? Daca da, se poate rezilia (care ... (vezi toată discuția)
Executor decedat! ce se intampla cu dosarul? adrianatereza adrianatereza Buna ziua. In calitate de creditor al unei persoane fizice care printr-o sentință penală a fost obligată la plata unei sume de bani catre societatea ... (vezi toată discuția)