avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor arestat preventiv
Discuție deschisă în Executare silită

Executor arestat preventiv

Buna ziua,
Ce se intampla cu un contract de executare in momentul in care executorul este arestat preventiv?
Ramane valabil? Daca da, se poate rezilia (care ar fi pasii) fara a plati comisionul aferent executarii?
Cel mai recent răspuns: JJ29 , utilizator 18:54, 3 Martie 2011
Cf. prev.legii 188/00 si a regulamentului de aplicare a legii, in aceasta situatie arhiva si dosarele in lucru ale executorului arestat vor fi date altor executori si lucrate de catre acestia.
Camera din care face parte executorul judecatoresc va delega un alt executor sa preia dosarele de la executorul arestat.
Intrebati la Camera Executorilor Judecatoresti de pe langa Curtea de Apel X unde activeaza cel arestat.
Daca e vorba de cel din Bucuresti de zilele astea - [ link extern ] /
Va multumesc pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai incheie contract cu executorul ? Krissia . Krissia . De curand un executor judecatoresc mi-a spus ca nu se mai incheie contracte cu ei in cazul in care soliciti executarea silita a unei sentinte definitive si ... (vezi toată discuția)
Suspendarea provizorie a executarii silite Parisien Parisien Buna seara, In urma unui dosar de executare silita in care sunt coplatitor la un credit luat impreuna cu sotia (de care am divortat) mi s-a facut poprire pe ... (vezi toată discuția)
Imobil castigat la licitatie - executor arestat dana_13_andrei dana_13_andrei Buna seara! As avea o intrebare legata de castigarea unui imobil in cadrul unei licitatii organizate de un executor judecatoresc, insa nu asta ar fi problema. ... (vezi toată discuția)