avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde trebuie sa ma adresez pt. corectia numelui in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde trebuie sa ma adresez pt. corectia numelui in actul de proprietate

Buna ziua, am teren in Loc. Peris -Ilfov. In actul de proprietate este gresit numele si vreau sa stiu unde ma adresez pentru rectificare la Primaria din localitate sau la Judecatoria Buftea? Trebuie sa-mi angajez avocat? Dureaza mult o astfel de procedura? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:11, 6 Decembrie 2010
Daca nu ati instrainat nici o suprafata inscrisa pe acel titlu, modificarea se poate face la comisia judeteana Ilfov. Se depune cerere la primarie, insotita de actele de stare civila care dovedesc numele corect. Primaria va inainta dosarul mai departe, impreuna cu un referat justificativ, iar Comisia judeteana si OCPI-ul vor efectua corectura.
Daca insa ati instrainat vreo suprafata de teren de pe titlu (a intrat in circuitul civil), modificarea o va face judecatoria Buftea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare titlu de proprietate teren agricol serban_ana67 serban_ana67 cum pot modifica un tiltu de proprietate teren agricol redactat gresit de OCPI? in titlu scrie Tarla 30 in loc de 50,iar la cadastru nu ia in seama adeverinta ... (vezi toată discuția)
Rectificare nr gresit parcela in titlu de proprietate mtonic mtonic Unchiul meu a cumparat un teren. Terenul fusese atribuit proprietarului cu titlu de proprietate dupa 1990. In titlul de proprietate parcela are numarul ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlu de proprietate Mihaelaancapurdea Mihaelaancapurdea Buna seara, Am si eu o problema cu un titlu de proprietate la care am descoperit o gresala in sensul ca este trecuta gresit numarul tarlalei. Imi puteti ... (vezi toată discuția)