avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... suntem 4 frati si nu ne intelegem pe mostenirea dupa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

suntem 4 frati si nu ne intelegem pe mostenirea dupa mama

dupa decesul tatalui ne revenit fiecaruia 1/4 din masa succesorala .am luat fiecare cate 2 camere acum dupa moartea mamei fiecare vrea mai mult .mentionez ca mama a decedat in 2001 .cat ne costa sa inaintam succesiunea prin tribunal ca la notar nu avem posibilitati toti fiind salariati bugetari
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 13:26, 6 Decembrie 2010
taxa de timbru in cazul partajului este de 3% din valoarea masei partajabile
nici in instanta nu va costa mai putin!
3% din valoarea masi partajabile!
Daca nu exista intelegere intre comostenitori ramane doar varianta partajului succesoral pe rolul instantei.
Taxa de timbru este de 3% din valoarea masei partajabile.
Procesul implica si alte costuri-onorariu expertize de specialitate, onorariu experti consilieri, onorariu avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces partaj dupa 8 ani de divort,costuri ContSters145300 ContSters145300 Buna seara, Stie cineva cat ar costa ,aproximativ un proces de partaj(la tribunal pt. ca partea adversa nu este de acord cu unul amiabil),pt. o locuinta de ... (vezi toată discuția)
Succesiune C-D.Z C-D.Z Buna ziua, as dorii si eu o indrumare in acest caz: In 1994 a murit tatal meu, iar in 1997 mama impreuna cu mine si fratele mai mic am mers la notariat si ... (vezi toată discuția)
Partaj ,evaluare bunuri mobile si imobile Ana61 Ana61 Situatia: Divort incheiat cu martori fara acordul si prezenta sotului si acum urmeaza partajul fara copii, fara acordul sotului din nou. In afara de plata ... (vezi toată discuția)