avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RENUNTARE LA JUDECATA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RENUNTARE LA JUDECATA

La somatia de plata, daca s-a platit pana la primul termen de judecata numai taxa scolara fara penalitati, dar acestea nu sunt f mari si creditoarea renunta la ele, ce trebuie depus in intanta la primul termen si cum se formuleaza, un model. Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Andrei Dina , Avocat 14:37, 6 Decembrie 2010
Poftim???
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune anulare conform og 5/2001! La primul termen la o somatie de plata conform OG 5/2001, mi s-a respins cererea de amanare pentru angajare de aparator. Se poate asa ceva? Poate cineva sa ... (vezi toată discuția)
Se poate opri insolventa ? Soso 1313 Soso 1313 Sunt in insolventa , dar debitorul care a cerut intrarea in insolventa a firmei mele aq facut cerere de renuntare deoarece am reusit si am stins debitul (am ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita krompaczki sorina krompaczki sorina in urma cu 2 ani sotul meu contracteaza un credit de la procredit.a platit lunar rata f mare criza financiara si-a spus cuvintul.ne-au incheiat creditul si ... (vezi toată discuția)