avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Procedura studiu dosar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Procedura studiu dosar

Buna ziua

As dori o informatie privind studiul unui dosar. Este vorba despre un eveniment petrecut in urma cu 7 ani (accident de circulatie cu autor identificat, dosar care nu a mai intrat pe rol prin decizia procurorului de neurmarie penala a autorului). Pentru a studia acest dosar care este procedura de a avea acces la el?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:21, 7 Decembrie 2010
Mergeti la arhiva institutiei unde se afla dosarul si daca sunteti parte in dosar faceti o cerere de studiere(copiere) dosar.
Daca detineti calitatate in cauza ,aveti dreptul legal a studia dosarul
Formulati cerere catre comandantul politiei rutiere care a instrumentat cazul si solicitati,fiind parte ,sa vi se accepte accesul la acel dosar ,in vederea consultarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis reținut pe nedrept conf. art. 336 cp ''conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe''. cum îl pot recupera? TiberiuG1 TiberiuG1 Buna ziua. In data de 11.10.2017 am fost implicat intr un accident auto minor fara victime , la sosirea politiei rutiere am fost testat cu etilotestul ... (vezi toată discuția)
Pot copia acte din orice dosar civil aflat in curs de judecata daca nu sunt parte in el? EscaLa EscaLa Pot copia acte din orice dosar civil aflat in curs de judecata daca nu sunt parte in el? Conform carui articol din ce lege sau regulament? Multumesc (vezi toată discuția)
Pasager victima accident rutier in taxi JohannaJo JohannaJo Buna ziua, As dori sa intreb ce pasi ar trebui sa fac pentru obtinerea despagubirilor pentru leziunile survenite in urma unui accident rutier, eu fiind ... (vezi toată discuția)