avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... declaratie notariala privind nr inmatriculare masina ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

declaratie notariala privind nr inmatriculare masina din ue

am cumparat o masina sh cu nr rosii , proprietarul masini mia dat toate actele inafara de declaratia notariala in care sa specifice cum a fost adusa masina din ue deoarece nu are numerele masini din austria, deci eu nu pot inmatricula masina pe numele meu din cauza acestei declaratii deoarece ma tot amana .
Exista alta posibilitate ca sa pot inmatricula masina?
multumesc mult
Cel mai recent răspuns: kbt , utilizator 16:05, 28 Ianuarie 2011
va rog nu ma ocoliti

vreau sa ma indrumati ce pot face

va rog
Da, este nevoie de acea declarație dar dacă nu o puteți obține părerea mea e că ar fi mai bine să dați un telefon la Poliție - serviciul înmatriculări - să vă spună ei dacă există o altă cale de a înmatricula mașina în lipsa acelei declarații. Personal nu am cunoștințe despre o altă modalitate decât de cea care implică și depunerea acelei declarații. :(
du-te la politie la inmatriculari da o declaratie scrisa pe proprie raspundere ca ai pierdut numerele si ai sa vezi rezultate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii auto,apare la fisc? Luciann739 Luciann739 Buna seara Am si eu o intrebare... daca se ia o masina adusa de afara (Elvetia) madina fiind radiata adusa pe platforma la care s a plătit vama pe numele ... (vezi toată discuția)
Dosar penal datorita politiei romane: proces roman sau cedo? sempedia sempedia Buna ziua tuturor, In urma cu 1 an am achizitionat o masina din Austria. Ducandu-ma sa iau numere rosii impreuna cu 2 martori, respectivul politist caruia ... (vezi toată discuția)
Pierdut contract v-c IoanGRG IoanGRG problema sta cam asa: mi-am cumparat un motor din Italia, adus in Romania si inmatriculat provizoriu (numere rosii). in aceasta luna am facut actele necesare ... (vezi toată discuția)