avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reglementari legale privind numele persoanelor fizice ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reglementari legale privind numele persoanelor fizice din Romania

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: care sunt legile de actualitate, care reglementeaza numele persoanelor fizice din Romania, respectiv cele care trebuiesc respectate de catre serviciile publice comunitare de evidenta a persoanelor.
Cu multumiri respectuoase !
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 19:09, 6 Decembrie 2010
dl 31/1954 , OG 41 / 2003 si ar mai fi citeva. depinde ce te intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decedat viu ? sagitt sagitt Matusa mea a decedat in 2007 (asa declara vecinii), am cautat la biroul de stare civila S4 in dosarele din 2004 pana in2008 si nu am gasit Certificatul de ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume vioma17 vioma17 Va rog sa-mi spuneti daca este posibil sa-mi schimb numele actual. In momentul casatoriei si eu si sotul meu ne-am pastrat numele avute anterior, dar acum as ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume ElyaSweet ElyaSweet Buna seara, Va rog, ajutati-ma cu un sfat... De la varsta de 4 ani am fost crescuta de fratele mamei mele naturale si de sotia acestuia, dar nu m-au infiat ... (vezi toată discuția)