avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii tichete cadou
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

tichete cadou

Buna ziua
Se pot acorda tichete cadou unei salariate care se afla in concediu de risc maternal? mentionez ca in luna decembrie a lucrat cateva zile.
Cel mai recent răspuns: maria3000 , utilizator 19:51, 12 Decembrie 2010
Pentru perioada aferenta zilelor lucrate se poate .
NU are nici o legatura CM cu bonurile cadou.
Se pot acorda tichetele cadou fara nici o restrictie (atentie la impozitare - se retin toate contributiile)
Daca ar fi avut CM toata luna nu s-ar fi platit contributia de somaj angajat/angajator
Buna seara,

Doresc sa dau tichete/bonuri cadou angajatilor mei dar si clientilor si nu stiu cum se procedeaza si daca am avantaj daca dau salariatilor. Clientilor, ma gandesc sa le dau sub forma unui discount, ca sa ii pot atrage cumva. Am incercat sa le fac discount in bani dar, nu prea i-a incantat si m-am gandit ca, daca le dau tichete sau bonuri cadou (cum face REBU de ex.), ei le pot folosi cum doresc. Nu stiu daca m-am gandit bine dar, oricum, nu stiu daca trebuie tchete sau bonuri.

Va rog frumos sa ma ajutati cu la muriri.
Cu tot respectul, va multumeste,
Maria

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete cadou primite ca discount de la alta societate ratfelicia ratfelicia Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea problema: Societatea noastra primeste de la un furnizor de materii prime in baza unui contract ... (vezi toată discuția)
Legal sau nu tichete cadou ca discount financiar Obyybo Obyybo Am fost angajat al unei firme producator care oferea doscount financiar in tichete cadou catre clienti sai. Eu in calitate de rep vanzari lasam tichetele cadou ... (vezi toată discuția)
Impozitare tichete de masa cadou ? aprov1961 aprov1961 Cu ocazia Craciunului firma la care lucrez mi-a dat 20 tichete de masa cadou in valoare de 10 lei fiecare. Am fost pus de catre contabila sa semnez un stat de ... (vezi toată discuția)