avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ascultate sau Nu?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ascultate sau Nu?

Imi poate spune cineva cum se procedeaza cu ascultarea telefoanelor ..?
Adik de ex dak X vb cu Y si ii sp ca a primit o mica atentie(discutia o poarta la tel) poti avea de suferit?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:20, 6 Decembrie 2010
Conditionat de functia si calitatea lui X si Y,exista posibilitatea ca aspectele discutate sa fie analizate si ulterior apreciate ca si elementele constitutive de infractiuni,prevazute si pedepsite de legea penala sau speciala
legea spune ca doar dupa ce a inceput urmarirea penala convorbirile pot fi ascultate
de aici se intelege k nu le pot asculta ori si cum
dar un simplu cetatean i se poate deschide o urmarire penala pentru ca a specificat repectivele?
Teoretic,aveti dreptate
Practic,analizati multele cazuri mediatizate si probele in baza carora au fost instrumentate cauzele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corupere de minori, abuz sexual sau cum vreti sa ii spuneti iulian11 iulian11 buna ziua ma numesc iulian si sunt in o situatie grava... nici nu stiu cu ce sa incep vreau doar o parare si va rog din inima sa imi sp clar ce se poate ... (vezi toată discuția)
Interceptari de (tele)comunicatii ilegale cotyaliaseu cotyaliaseu exista cumva un alt model de cerere(inafara de cererea pentru exercitarea dreptului de acces)sau de plangere, prin care se poate afla cum si de ce ne sunt ... (vezi toată discuția)
Ascultare telefon? roberthrescu roberthrescu Buna, am si eu o intrebare. Ascultarile telefonice pot fi proba intr-un dosar ? (Unui prieten i se asculta telefonu...,din acele ascultari a ajuns acuzat ... (vezi toată discuția)