avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cazier

buna seara as dori niste sfaturi
Sotul meu este la inchisoare acum executa o pedeapsa pentru condus sub influenta bauturilor alcoolice,in trecut a mai avut o condamnare pentru fals si incercare de trecere a frontierei cu pasaport fals. Pana aici toate bune dar astazi a aflat ca pe cazierul lui pe langa fapta din trecut cu pasaportul mai apare ceva : posesie de droguri de mare risc !!!! iar el nu stie nimic de aceasta. Acum este ingrijorat deoarece mai are un pic si trebuie sa intre in comisia pentru eliberare si crede ca il va afecta. Nu stim ce sa facem dati-mi un sfat va rog trebuie sa fie o cale de a rectifica greseala!!!!!!
va multumesc!!!!!!
ynocentta a scris:

Contactati persoana specializata in domeniu ,care poate analiza situatia si documentele si eventual se poate pronunta asupra variantei favorabila dvs

Daca nu sunteti "specializata" sau nu stiti ce sa raspuneti de ce faceti acest lucru stimata doamna "Ynocentta" ?

In mod normal ,daca stie ca nu este implicat intr-o astfel de situatie ar fi bine sa iasa la raport la locul de detentie si sa solicite conducatorilor inchisorii printr-o cerere sa il ajute in eliberarea unei noi fise de cazier judiciar,eventual chiar cu plata timbrului aferent de catre detinut.
as dori sa adaug ca dupa ce a aflat a sunat la IPJ Brasov ( este din Brasov) iar cei de acolo i-au zis ca nu au ce face deoarece ei asa l-au primit din Oradea unde a fost judecat pentru fals!!!!!
Mergeti in audienta la comandantul penitenciarului pentru a depune acst demers.
Mai aveti posibilitatea ca la vizita sa luati o cerere si o procura de la detinut si sa mergeti cu aceasta in audienta la IGPR-Directia Cazier Judiciar pentru a vedea la fata locului care este situatia si de unde provine acea noua mentiune in fisa de cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cazier costinene costinene M-am dus la IPJ Ilfov sa imi scot cazierul si imi zice nenea de acolo ca nu mi-l poate da pe loc pentru ca am probleme la cazier si m-a amanat o ... (vezi toată discuția)
Condamnare la locul de munca - posibilitati, recidivist, trafic de droguri, apel wadafac wadafac Buna ziua, La varsta de 19 ani am primit o pedeapsa de 10 luni de inchisoare cu suspendare pentru furt. Dupa 2 ani am fost condamnat la 7 ani de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bratus86 bratus86 buna ziua, am si eu o intrebare cu privire la reabilitare. in feb.2009 am avut o condamnare de 3 luni cu suspendare... as vrea sa stiu daca se poate dupa ce ... (vezi toată discuția)