avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită incuviintare executare silita la ce sector ??
Discuție deschisă în Executare silită

incuviintare executare silita la ce sector ??

Debitorul (o firma de asigurari) are contul cu lichiditati deschis la o sucursala din sectorul 4. Incuviintarea se va face la sectorul unde are banca sediul principal in cazul de fata sectorul 3 sau la sectorul in care este sucursala la care este deschis contul si anume sectorul 4. Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 6 Decembrie 2010
ariciu453, utilizator
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 19:40, 12 Decembrie 2010
- sediul debitorului
ariciule e cel mai bine sa iei de la judecatoria de sector in raza careia se afla sediul principal al bancii pentru ca poprirea o pui la sediul central si te asiguri ca blocheaza conturile din toata reteaua ( tara). Ce te faci daca iei incuviintarea doar pe judecatoria sect 4 la sediul sucursalei, adresa de poprire ajunge la ora 13:00 si el la 12:55 isi muta banii in sucursala Galati :) De exemplu.
Asa ca mergi mereu pe centrala bancii.... E cel mai sigur. Se blocheaza de la centru si nu din sucursala unde angajatii ii cunosc foarte bine pe cei de la firma si-i pot anunta in 2-3 minute si sa ai surprize....
multumesc mult din nou. am termen in februarie :(
bine ca nu sunt 5 luni totusi :) Ce le pasa lor de legea micii reforme prin care sunt obligati sa solutioneze foarte repede incuviintarile...ii doare in fund..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretarea art.781(2) ncpc themis themis Art.781(2) NCPC dispune: [i](2) In cazul popririi pe conturile unei persoane fizice sau juridice, competenta apartine executorului judecatoresc al carui ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe raza sectorului 2 tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Judecatoria sector 2 a admis o incuviintare executari silite pe un contract de credit care il aveam intarziat, dar in incheierea de ... (vezi toată discuția)
Competenta instanta contestatie executare adrianadamian2009 adrianadamian2009 Buna ziua, Am o sentinta definitiva si irevocabila, investita cu formula executorie pentru recuperarea cheltuielilor de judecata. Executorul meu a facut din ... (vezi toată discuția)