avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj vs executare silita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj vs executare silita

Buna ziua
Sunt in proces de partaj bunuri comune. S-a realizat expertiza pentru bunuri mobile si pentru imobil in cadrul partajului. Imobilul este executat silit de catre o banca unde ex sotul nu si-a mai achitat ratele. Pentru a lua bunuri mobile din apartament trebuie sa fac o adresa catre instanta de judecata de la partaj prin care sa instiintez ca doresc ca bunurile pe care le iau din imobil sa-mi fie atribuite in lotul meu? Cum procedez?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 18:10, 7 Decembrie 2010
Puteti face o tanzactie cu fostul sot in privinta bunurilor mobile si rezolvati problema.Depuneti tranzactia in instanta.
Ma puteti ajuta cu un model de "tranzactie" pe care sa o depun in instanta?
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Nina1 Nina1 Buna.Cota parte intr-un proces de partaj poate fi 80%-20% daca ambele parti au contribuit in mod egal la dobandirea bunurilor comune mobile si imobile?Nici una ... (vezi toată discuția)
Executare silita Nina1 Nina1 Acum doi ani am semnat contractul de ipoteca pentru imobil in favoarea bancii. Contractul de imprumut a fost semnat numai de sotul la vremea respectiva. Intre ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil, bunuri in leasing flurryorama flurryorama Ce se intampla dupa divort cu bunurile achizitionate in leasing, la care mai sunt rate de achitat? Contractul de leasing este pe numele unuia dintre soti dar ... (vezi toată discuția)