Buna ziua,am lucret intr-o companie de la care primeam salariu cu 3 luni in urma.Anul trecut am fost fortata atat eu cat si inca 10 colegi sa demisionam.Eu am deminionat in August dar nu luasem bani nici pe iunie,iulie restectiv august.Dupa demisie am reusit sa obtin bani pe iunie si iulie dar pe august si CO nu am reusiu nici in ziua de azi.
1 Ce trebuie sa fac sa-mi recuperez bani este vorba de 1.900 lei.
daca nu vor de buna voie sa vi-l dea faceti o sesizare la itm, si in 30 de zile veti primi raspunsul la sesizare. alta solutie nu aveti, sper ca nu ati semnat nimic cum ca ati primit bani pe luna august, fiti foarte atenta la asta sa nu va fi bagat sub nas statul de plata , am mai avut cazuri si atunci nu se mai poate face mare lucru
Dupa ce obtineti sentinta mergeti cu ea la executorul judecatoresc pentru a declansa procedura de executare silita.
A doua posibilitate este accea ca, in cazul in care sentinta nu este pusa in executare in termen de 15 zile puteti formula plangere penala impotriva conducerii societatii.
Concedii
NEfes
Buna ziua
Am fost angajata la o școala pe perioada determinata ,1 sept 2018 -31 aug 2019 in care aveam 62 de zile Co .. Eu îmi luasem doar 25 de zile de co ... (vezi toată discuția)