avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum sa-mi recuperez bani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum sa-mi recuperez bani

Buna ziua,am lucret intr-o companie de la care primeam salariu cu 3 luni in urma.Anul trecut am fost fortata atat eu cat si inca 10 colegi sa demisionam.Eu am deminionat in August dar nu luasem bani nici pe iunie,iulie restectiv august.Dupa demisie am reusit sa obtin bani pe iunie si iulie dar pe august si CO nu am reusiu nici in ziua de azi.

1 Ce trebuie sa fac sa-mi recuperez bani este vorba de 1.900 lei.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 14:38, 7 Decembrie 2010
daca nu vor de buna voie sa vi-l dea faceti o sesizare la itm, si in 30 de zile veti primi raspunsul la sesizare. alta solutie nu aveti, sper ca nu ati semnat nimic cum ca ati primit bani pe luna august, fiti foarte atenta la asta sa nu va fi bagat sub nas statul de plata , am mai avut cazuri si atunci nu se mai poate face mare lucru
Actionati in justitie angajatorul si solicitati obligarea acestuia la plata salariului neachitat si a indemnizatiei pentru concediul de odihna.
Un coleg la dat in judecata ,a castigat si tot nu si-a recupert bani .
Dupa ce obtineti sentinta mergeti cu ea la executorul judecatoresc pentru a declansa procedura de executare silita.
A doua posibilitate este accea ca, in cazul in care sentinta nu este pusa in executare in termen de 15 zile puteti formula plangere penala impotriva conducerii societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii NEfes NEfes Buna ziua Am fost angajata la o școala pe perioada determinata ,1 sept 2018 -31 aug 2019 in care aveam 62 de zile Co .. Eu îmi luasem doar 25 de zile de co ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre co efectuat si neefectuat ilia2007 ilia2007 Buna ziua! problema mea este urmatoarea:am fost angajata la o firma particulara 1 an- iulie 2007- iulie 2008, avand un sal. minimin de 880 lei si nemajorat din ... (vezi toată discuția)
Garantarea drepturilor angajatului in caz de faliment VioH VioH Buna ziua, Lucrez la o firma care intra in faliment insa spera ca in urmatoarele 2 saptamani cineva o sa ne cumpere cu tot cu angajati si datorii (intre ... (vezi toată discuția)