avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Concedii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Concedii

Buna ziua
Am fost angajata la o școala pe perioada determinata ,1 sept 2018 -31 aug 2019 in care aveam 62 de zile Co .. Eu îmi luasem doar 25 de zile de co Și in luna Martie am intrat in concediu Pre și post natal , iar pe 1 Iulie mi s a încheiat contractul de munca și am intrat in ccc ... in Iulie mi au băgat banii ptr zilele neefectuate din Co , dar acum am foat contactata sa înapoiez banii .... De ce ???
Cel mai recent răspuns: NEfes , utilizator 21:27, 4 Noiembrie 2019
C.i.m. a incetat ?

Cornel Vasile a scris:

C.i.m. a incetat ?

Contractul de munca ?
Da la 1 Iulie , trebuia la 31 August

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului de odihna neefectuat mary8040 mary8040 Sunt in concediu crestere copil din 1 februarie 2010.Nu am putut efectua concediul de odihna pana la data de 31 august 2010 si ca urmare am facut cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Pensia si concediul de odihna Chiriac Tiberiu Gabriel Chiriac Tiberiu Gabriel Am depus cererea de pensionare,incepand cu 1 iulie 2020 si pentru ca anul scolar se incheie la 31 august nu vor sa mi plateasca 10 zile din concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna Silviagabriela.ghioca@yahoo.com Silviagabriela.ghioca@yahoo.com Buna ziua! Va rog mult, daca se poate, sa ma lamuriti in legatura cu un aspect. Sunt profesor titular. Am revenit in activitate la 1 iulie 2019 din ccc. Din ... (vezi toată discuția)