Va rog frumos as vrea sa stiu cum pot divorta, daca sotia este in Spania cu minorul?
Ea doreste sa intenteze divort in Spania, pentru ca ar avea mai multe avantaje acolo. Eu doresc, ca procesul sa fie facut aici in Romania, deoarece aici s-a oficiat casatoria si legile sunt altele in Romania. Deci procesul sa fie judecat aici dupa legile din Romania. Ea a retinut certificat casatorie original si certificat nastere copil (nascut in Spania cu cert. romanesc). Ce pot face si care este cea mai buna metoda si cel mai plauzibil motiv de divort (avand in vedere ca am fost lovit de soacra si sotie ---> certificat medico legal), lucru ce s-a petrecut in primavara acestui an. Am facut plangere prealabila de furt intre soti si lovire dupa care am facut retragere plangere cu gandul ca va fi mai bine, dar ea a continuat in acelasi stil dar in Spania. Aceste documente imi pot servi in proces, chiar daca mi-am retras plangerea, cu gandul impacarii? Multumesc
Categoric, da. Aceste documente pot constitui probe in cadrul unui proces de divort. Instanta competenta sa solutioneze cererea de divort, este cea in a carui raza teritoriala se afla ultimul domiciliu comun al sotilor.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Amenintare
GINGER
Va rog sa ma ajutati! Am divortat in 2008, in urma unei batai aplicate de fostul meu sot mie si mamei mele in septembrie 2007, deoarece nu am fost de acord sa ... (vezi toată discuția)