avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indeminzatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indeminzatie copil

Buna ziua ,am si eu o nelamurire in legatura cu noua lege privind indeminzatia ptr. copil.Trebuie sa nasc acum in decembrie 2010 si intrebarea mea este o sa ma incadrez in cei doi ani sau in noua lege avand in vedere ca dupa nastere trebuie sa respect concediul postnatal de 42 de zile?? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 9 Decembrie 2010
daca nasteti pana pe 30 dec 2010 veti beneficia de vechea lege, daca nasteti dupa 30 dec2010 veti avea de ales una din cele 2 pachete din noua lege!
Ralu7 a scris:

Buna ziua ,am si eu o nelamurire in legatura cu noua lege privind indeminzatia ptr. copil.Trebuie sa nasc acum in decembrie 2010 si intrebarea mea este o sa ma incadrez in cei doi ani sau in noua lege avand in vedere ca dupa nastere trebuie sa respect concediul postnatal de 42 de zile?? Va multumesc anticipat.

Se ia in considerare data nasterii copilului ... daca acesta se naste pana la data de 31.12.2010, inclusiv se aplica vechile reglementari.
Daca data nasterii este dupa 01.01.2010, inclusiv sunt aplicabile noile reglementari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de mama joel joel daca sotia mea naste pe 22(atunci este programata la cezariana)sau ma rog pana la sf anului intra in noua grila de indemnizatie?Deoarece domnul...Boc a spus ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Cammie Cammie Buna ziua! Sunt insarcinata in 19 saptamani si ar trebui sa nasc la inceputul lunii iulie. Sunt angata la o institutie a statului (Camera Agricola), care ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie-concediu crestere copil ancaelenabadea ancaelenabadea As dori sa stiu si eu pentru mamele care nasc in luna decembrie cat vor sta in concediu pt crestere copil?Am vazut ca noua lege spune ca pt mamele care nasc in ... (vezi toată discuția)