avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită o solutie optima
Discuție deschisă în Executare silită

o solutie optima

Firma srl datorii catre stat 60.000ron si banci 280.000ron. firma detine doua imobile dintre care unul evaluat de banca la 1.200.000ron si pus gaj pentru acea suma, celalalt imobil este liber de sarcini si evaluat la 35.000E. firma primeste somatie de plata si de executare silita de la anaf dar nu poate plati datoriile, deasemenea primeste somatie si de la banca. nu se doreste desfiintarea firmei deoarece are in concesiune de la primarie o importanta parcela de teren.
care ar fi solutia optima pentru rezolvarea situatiei?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 02:00, 11 Decembrie 2010
insolventa urmata de reorganizarea activitatii astfel incit sa mentineti firma in viata si sa achitati si din datorii. va recomand sa discutati cu un avocat specializat deoarece deschiderea procedurii insolventei si depunerea planului de reorganizare este o sarcina complicata.
Solutia optima? Achiti 60000 RON + 280.000 RON.
Esti ok daca pierzi un imobil? Asta pentru a-ti achita totul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare insolventa sau nu pitibuc pitibuc As avea si eu urmatoarea intrebare legata de faliment: Firma srl datorii catre stat 60.000ron si banci 280.000ron. firma detine un imobil evaluat de banca la ... (vezi toată discuția)
Esalonare in proces insolventa. urgent. Imparatul Imparatul Fiscul mi-a bagat firma in procedura de insolventa, pentru o datorie de 65.000 ron. Am facut intermen de 10 zile contestatie, si am primit o intampinare facuta ... (vezi toată discuția)
Procedura de insolventa risc de a pierde apartamentul? galusca galusca Din anul 2006 detin o societate unde sunt administartor unic.Firma de anul trecut a acumulat datorii in valoare de 60000 ron,la bugetul de stat impozite si ... (vezi toată discuția)