am un proces pe care l-am deschis eu, in calitate de admenistrator al societatii mele, impotriva unei societati pe motivul ca nu mi-a platit debitul restant.
intre timp, dupa ce-am depus actiunea pe oug 119/2007 ordonanta de plata, am incheiat un proces verbal cu debitoarea, prin care am esalonat debitul. a platit 2 transe, iar pe a treia, m-a sunat s-o amanam cateva zile ca nu au bani...am acceptat verbal, la telefon s-o amanam.
zilele acestea este primul termen de judecata, *am fost citati sa depunem o diferenta de taxa de timbru, si inca un exemplar din documente sa se comunice si celeilalte debitoare (sunt 2 firme debitoare, in curs de absorbtie).
Ideea este ca eu nu vreau sa renunt la judecata, ca poate apoi nu va mai plati, si trebuie sa reformule actiunea, si sa platesc iar taxe. Cum pot sa aman? daca depun o cerere si spun acolo ca (ma rog pe langa ca depun diferenta de timbru si inca un exemplar)...vreau sa cer o amanare, s-ar putea|? (cer amanare pe motivul ca am incheiat acel proc. vb intelegere, insa nu stiu daca se va tine de ea, ca deja o rata incearca s-o amane)
trebuie sa precizez pe ce termen cer amanarea? un asemenea motiv, sa astept sa vad daca va plati, este suficient sa obtin o amanare? multumesc!
pot sa cer in aceeasi cerere si amanare a cauzei, si precizarea de actiune, si sa fac si precizarea ca depun diferenta de timbru judiciar + un exemplar din documente pentru comunicarea cu una din parate?
Transcriere masina
andrea.p
Buna seara
Am si eu o intrebare, pt cine poate sa ma ajute, va rog.
Am vandut o masina unei persoane care nu s-a mai prezentat pt transcriere...mentionez ca ... (vezi toată discuția)