avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contractul de administrare/mandat.
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contractul de administrare/mandat.

HG 44/2004, Titlul ll. pct.27 "Calitatea de administrator rezulta din actul constitutiv al contribuabilului sau contractul de administrare/mandat".
Nu inteleg termenul "sau contractul de administrare/mandat". #-o Am trecut in contractul individual de munca "Administrator" cat si in fisa postului sarcinile pe care le am intr-un SRL(acesta are un administrator trecut in actul constitutiv). Trebuie sa merg si eu la Registrul Comertului pt a fi inregistrat?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Patrick75 , utilizator 11:05, 8 Decembrie 2010
societatea este cu asociat unic?
Buna seara .
In mod normal toti administratorii de firme, trebuie sa depuna semnaturi la Registrul Comertului,altfel nu au legitimitate .
Marius Bote .
Nu,mai are un asociat dar eu administrez un magazin.
Multumesc pt raspuns Marius. Dar eu administrez un magazin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune de parti sociale suspendata? limoise limoise La data de 1 iulie 2010 doi asociati si administratori ce aveau fiecare cate 50 % dintr-un srl, au semnat si inregistrat la Registrul Comertului, o hotarare ... (vezi toată discuția)
Asociat 33%srl. poate lucra fãrã contract ? whynotsteff whynotsteff Un asociat al unui SRL poate să desfășoare activități în cadrul firmei fără contract ? El este angajat cu contract de 8 ore pe alta firma unde ... (vezi toată discuția)
Asociatii unei firme pot lucra fara contract de munca? GlowD GlowD Buna ziua, Impreuna cu sotia mea(50/50) detin o societate comerciala, la care administrator sunt DOAR eu (cod caen 4772 -comert cu amanuntul al ... (vezi toată discuția)