avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda neprezentare acte auto - plangere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda neprezentare acte auto - plangere contraventionala

Buna seara
In seara aceasta am fost oprit de un agent de circulatie cu un autoturism adus din germania cu numere de 5 zile valabile, dar nu aveam cartonasul de la numere si asigurarea rca la mine,
mi s-a spus ca sunt pasibil de amenda de la 360 ron pana la 1200 ron si i-am prezentat actele masinii in 15 minute rugand pe cineva sa mi le aduca, in acest timp pana la prezentarea actelor agentul de politie mi-a completat procesul verbal si motivand un conflict mai vechi ce la avut cu un frate de al meu mi-a dat amenda 360 ron in loc de avertisment !!! am semnat procesul verbal la mentiuni fiind scris 'nu am obiectii", actele i le-am prezentat si au fost verificate !!!
mentionez ca in tot acest timp cat am fost oprit si explicandu`mi agentul faza pentru care am luat amenda si nu avertisment , a fost prezent langa mine si un martor, proprietarul masinii !!
intrebarea mea este daca mai pof face ceva sa contest amenda , daca mai e vreo sansa !!
multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 7 Decembrie 2010
gaby645, utilizator
Cel mai recent răspuns: gaby645 , utilizator 16:49, 9 Decembrie 2010
am martor proprietarul masinii acre a asistat la intreaga discutie, insa m-am lasat pagubas cu depusul plangerilor !!! e prea mult de umblat si presimt ca fara rost , aleg razbunarea :))
multumesc tuturor , pentru sprijinul acordat !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in acte Ionut888 Ionut888 In data de 31.05.2012 , m-am deplasat cu masina la un prieten acasa . In drum spre acesta , in fata mea la un semafor se afla politia rurala Resita. Am mers in ... (vezi toată discuția)
P.v. - neprezentare acte adivro2 adivro2 Buna ziua, In data de 01.08 a.c. am circulat cu autoturismul fara a avea actele asupra mea (nici pe alte mele nici ale masinii, uitate acasa na #-o). Am ... (vezi toată discuția)
Cum contest un proces verbal (contraventie rutiera pieton)? ioanm94 ioanm94 Buna ziua! Astazi am avut ghinionul sa primsc o amenda(97.5 RON) pe nedrept sau cel putin asa consider.In calitate de pieton am traversat o stada ... (vezi toată discuția)